Missie van MDI Techniek BV

Elke onderneming heeft zijn eigen idee over wat deze wil uitdragen en bepaalt zelf de werkwijze die men hanteert. De missie van MDI Techniek BV is die van een zeer ervaren ondernemer, te weten;

“Vaste waarde blijven in de technische uitzendbranche, waarbij de belangen van zowel de opdrachtgever als de medewerker als leidraad zullen gelden”.

Voor MDI Techniek BV houdt dat dan ook in; uitgroeien naar een complete onderneming die elke vraag uit de markt professioneel kan beantwoorden. Met als visie; schoenmaker blijf bij je leest en doe waar je goed in bent. Continuïteit wordt nagestreefd door echt uit te blinken in technische kennis, kwaliteit en dienstverlening.

Dit kan geen enkele onderneming alleen! Alle medewerkers zijn onze “visitekaartjes” en om te laten zien waar MDI Techniek BV daadwerkelijk voor staat zijn wij altijd op zoek naar deze gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers die ons willen vertegenwoordigen in de technische uitzendbranche.

 

Filosofie van MDI Techniek BV

Ook MDI Techniek BV heeft zijn eigen normen en waarden waaraan de filosofie van het bedrijf valt af te lezen. Een aantal kernpunten welke daarbij van belang zijn:

 • Betrouwbaar
  Sinds 2008 ervaring in de Technische Uitzendwereld; eerlijk; open; kennis van zaken; afspraken nakomen; zeg wat je denkt en doe wat je zegt.
 • Resultaatgericht
  De wil / drang om te presteren moet aanwezig zijn bij elke medewerker van MDI Techniek BV. Elke medewerker moet zich daar van bewust zijn, aangezien elke opdrachtgever daarom vraagt (lees de markt). Men zal er voor kiezen de beste te willen zijn.
 • Vrijheid van werken
  Door de grote mate van zelfstandigheid krijgen alle medewerkers de kans om in alle vrijheid te functioneren, bij welke klant dan ook. Men weet van elkaar wat het verwachtingspatroon is. Eigen initiatief wordt gewaardeerd door de opdrachtgever, waarna de beloning, in welke vorm dan ook, vanzelf volgt.
 • Dynamisch
  De huidige markt vraagt om initiatiefrijke / flexibele en dynamische medewerkers die in de huidige markt willen meegroeien met MDI Techniek BV. De kans om jezelf te ontplooien kunnen wij jou bieden. Deze dynamiek zoeken niet alleen wij, maar ook al onze opdrachtgevers.

 

Maak kennis met het team van MDI Techniek BV

Marc Dieperink, oprichter en eigenaar van MDI Techniek BV en vanaf 1 april 2008 commercieel-, financieel en administratief eindverantwoordelijke.

Stuur mij een e-mail

Sem Kolkman, in dienst bij MDI Techniek BV sinds 4 september 2017 en werkzaam als commercieel medewerker binnen- en buitendienst voor MDI Techniek en MDI Staf en Kader.

 Stuur mij een e-mail

Karin Nijhof, in dienst bij MDI Techniek BV sinds 4 april 2016 en verantwoordelijk voor de complete Back Office van MDI Techniek BV.

Stuur mij een e-mail

Wendy van Bakel, in dienst bij MDI Techniek BV sinds 2 november 2015 als administratief medewerkster en verantwoordelijk voor de uitzend-, inkoop- en financiële administratie.

Stuur mij een e-mail

MDI Techniek B.V.
Parallelweg 31
7161 AE Neede

Tel: 0545 288 288
E-mail: info@mditechniek.nl