Meld u aan als werkgever

 

Bent u op zoek naar (technisch) personeel? Vul dan onderstaand formulier in voor zover u kunt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

  Opleidingen

  MDI Techniek BV werkt onder het motto; technische specialisten in dienst nemen, houden en verder ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat u de specialistische medewerker krijgt waar u naar vraagt en ervoor te zorgen dat deze ook in ontwikkeling blijft, investeren we graag in onze medewerkers. Door zijn eigen opleidingsbeleid is MDI Techniek BV een professionele aanbieder op de markt.

  MDI Techniek BV biedt haar medewerkers een diversiteit aan mogelijkheden om kennis en vaardigheden op te doen door middel van cursussen, avondscholen en zelfstudie.

  Certificering

  MDI Techniek BV hecht zeer veel waarde aan het VCU en NEN 4400 certificaat. Dit om te zorgen voor betrouwbaarheid middels duidelijke en transparante bedrijfsprocessen. Op een verantwoorde manier omgaan met ziekteverzuim, voorkomen van persoonlijk letsel, materiƫle schade en schade aan het milieu, zijn belangrijke speerpunten in de bedrijfsfilosofie. Door het vastleggen van veiligheidsregels en bedrijfsprocessen zorgen we voor continue verbetering op het gebied van kwaliteit, veiligheid en gezondheid.

  Omdat MDI Techniek BV de richtlijnen van de VCU en NEN 4400 volgt is de kwaliteit geen toeval van omstandigheden. Het is een manier van werken waarmee we kunnen voldoen aan uw verwachtingen. Alle medewerkers van MDI Techniek BV zijn vanzelfsprekend in het bezit van het VCA 1 en evt. VCA 2 certificaat.

  Uitrusting van medewerkers

  Medewerkers van MDI Techniek BV kunnen direct aan de slag, het zijn onze medewerkers en hun veiligheid en representativiteit is daarom van ons belang. Uitgerust in werkkleding met de benodigde beschermingsmiddelen kunnen ze direct door u ingezet worden. Daarnaast beschikken al onze monteurs over het benodigde gereedschap en indien nodig zijn zij voorzien van elektrische handgereedschappen.